Peltikatot

Peltikatot

Peltikatot asennettuna uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitomme ja kokemuksemme on vankka, meiltä löytyy yli 20 vuoden kokemus erilaisten kattojen asennuksista. Emme ole pelkkiä katon asentajia, olemme myös pelti- ja kirvesmiehiä. Tarjoamme täydellisen peltikattokokonaisuuden lisätöineen ja viimeistelyineen. Peltikatto on usein toimiva vaihtoehto tiilikatolle.

Peltikatot monipuolisesti eri kohteisiin

Peltikattotyypit ja -mallit eroavat toisistaan teknisiltä ominaisuuksiltaan sekä ulkonäöllisesti. Yhtä ainutta oikeaa katemateriaalia tietylle katolle ei ole olemassa, yleensä hyviä vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi. Suosittelemme asiakkaalle katolle mielestämme sopivinta materiaalia. Joskus myös rakenteet rajaavat joitain vaihtoehtoja pois.

Pyydä tarjous Muut palvelut

Kattomateriaalin valinta

Kattomateriaalin valintaan vaikuttavat talon sijainti, sen ympäristö (mm. onko puustoa, onko katto helppo pitää puhtaana tai puhdistaa) sekä asukkaiden mielipiteet ja mieltymykset. Sopivan peltikattotyypin löytäminen onkin yleensä kompromissi, jossa otetaan huomioon niin tuotteen ulkonäkö kuin tekniset ominaisuudet, esimerkiksi katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.

Kattotyypit

 • tiilijäljitelmäpeltikatot
 • profiilipeltikatot
 • lukkosaumapeltikatot
 • konesaumakatot

Vakiovärit

 • tiilenpunainen
 • tummanpunainen
 • ruskea
 • musta
 • tummanharmaa

Käyttämämme peltivalmistaja on Ruukki. Peltikattoja saa vakiovärien lisäksi myös muissa värisävyissä, muun muassa vaaleanharmaana ja vaaleanvihreänä.

Etsitään yhdessä kohteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä

Asennustyöt

Peltikattojen asennustöihin kuuluvat muun muassa aluskatteen, tuuletusrimojen- ja ruoteiden sekä katteen asennus. Korjauskohteissa toteutamme vanhan katteen ja mahdollisesti myös aluskatteen, lämpöeristeiden sekä rakenteiden purut – uusimme katon niin perusteellisesti kuin on tarpeellista. Tarkistamme myös tuuletuksen riittävyyden ja kosteuden oikeanlaisen poiston.

Miksi peltikatto?
 • Peltikatot ovat kevyitä, kestäviä ja helppohoitoisia katemateriaaleja
 • Peltikatto mukautuu moneksi, niistä löytyy runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että profiilien suhteen
 • Peltikatto soveltuu lähes kaikkiin kattomalleihin
Toimitusaika ja asennuksen kesto

Normaali toimitusaikamme on 2-4 viikkoa tilauksesta. Hätätapaukset hoidamme hyvinkin nopealla aikataululla. Itse katon asennus sujuu yleensä 3-5 päivässä. Kattoasennuksen ja kattoremontin kestoon vaikuttavat olennaisesti katon koko ja työn vaativuus – on olemassa teknisesti yksinkertaisia ja toisaalta hyvinkin vaativia kattokohteita.

Asennamme peltikatot niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset omakotitaloasujat että osakeyhtiöt. Työllämme on käytännössä ikuinen takuu, johon asiakkaan hyvin harvoin tarvitsee turvautua. Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä työn laatuun ja erinomaiseen lopputulokseen.

Pyydä tarjous Muut palvelut