Katon asennus

Katon asennus - Hämeen Kattomiehille tuttua työtä

Olemme työskennelleet alalla jo yli kaksikymmentäviisi vuotta, minkä aikana olemme asentaneet tuhansia kattoja tyytyväisille asiakkaillemme. Pääasiassa asennamme pelti- ja tiilikattoja. Jonkin verran työstämme myös huopa- ja palahuopakattoja. Asennamme kattoja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin sekä yksityisille omakotitaloasujille että rivi- ja kerrostalojen asunto-osakeyhtiöille.

Katon asennustöihin kuuluvat muun muassa kate, aluskate, tuuletusrimat- ja ruoteet. Saneerauksissa työhön kuuluvat myös purkutyöt – uusimme kattosi juuri niin perusteellisesti kuin tarve vaatii. Varmistamme aina myös tuuletuksen riittävyyden.

Ota yhteyttä Muut palvelut

Kokonaisvaltainen katon asennus -paketti

Hämeen Kattomiehet tarjoaa kokonaisvaltaista kattoasennuspalvelua, johon kuuluvat varsinaisten asennustöiden lisäksi myös:

  • kuntoarviot ja huoltotarkastukset
  • pelti- ja kirvesmiestyöt
  • kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Olemme kokeneita ja ammattitaitoisia kattoasentajia, pellittäjiä ja kirvesmiehiä. Meillä ei mene sormi suuhun missään tilanteessa – saat meiltä täydellisen kattoasennuksen tai -remontin kaikkine viimeistelyineen. Katon asennuksen lisäksi toteutamme muun muassa piipunpellitykset, kattosillat, seinä- ja palotikkaat, sadevesijärjestelmät ja katon vaatimat kirvesmiestyöt. Kattojen asennuksen jälkeen olemme tottuneet hoitamaan lopputyöt huolellisesti.

Kattoasennuksen normaali toimitusaika on 2-4 viikkoa. Hätätapaukset hoidamme hyvinkin nopealla aikataululla. Itse katon asentaminen sujuu yleensä 3-5 päivässä.

Pyydä tarjous

Teemme myös kattoremontit ja kartoituskäynnit

Remonttikohteisiin teemme aina kartoituskäynnin, jonka aikana arvioimme katon kunnon sekä remonttitarpeen. Keskustelemme asiakkaan kanssa heidän toiveistaan ja tarpeistaan, jonka perusteella ehdotamme asiakkaalle ratkaisuja. Laskemme asiakkaalle kokonaisvaltaisen tarjouksen, jossa on huomioitu kaikki remontin osaset mahdollisimman kattavasti ja perusteellisesti.

Peltikaton asennus

Olemme peltikattojen erikoisosaaja ja niiden asentaminen on meille arkipäivää. Peltikatoissa on runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että profiilien suhteen. Se on kestävä, kevyt ja helppohoitoinen vedeneriste, joka soveltuu useimmille kattomalleille.

Peltikatot ovat helposti asennettavia ja puhdistettavia, myös läpivientien ja kattotarvikkeiden asennus on sujuvaa. Peltikatto on monipuolinen, suosittu ja edullinen vaihtoehto, joka sopii monelle katolle.

Peltikatot

Tiilikaton asennus

Meiltä myös tiilikatto asennettuna ammattitaidolla. Tiilikatto on pitkäikäinen ja kestävä sijoitus, joka nostaa talosi arvoa. Katteena tiilikatto on lähes äänetön, joten asumismukavuus on huippuluokkaa.

Luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen tiili sopii erinomaisesti suomalaiseen maisemaan. Tiilikatto on helppo ja nopea huoltaa, ja vaurioitunut tiili on myös helppo vaihtaa uuteen.

Tiilikatto on hyvin hengittävä varsinkin tuulettavaan aluskatteeseen yhdistettynä.

Tiilikatot

Perinnekattotiili

Valmistamme Ikaalisissa perinnekattotiiltä, joka on sataprosenttisesti kotimainen kattotiili. Ulkonäöllisesti perinnekattotiili vastaa vanhoja kattotiiliä, sen harjarakenne ja -ulkonäkö ovat täysin samat.

Perinnekattotiili - ainutlaatuinen saneeraukseen tarkoitettu kattotiili, joka on tyylikäs ja laadukas katemateriaali perinteitä arvostavalle rakentajalle/asujalle.

Perinnekattotiili

Huopakatot ja niiden asennus

Huopakatto on huomaamaton, luonnollisen näköinen ja lähes äänetön kattomateriaali. Se on turvallinen – huopakatolta eivät lumet putoa.

Huopakaton huolto on helppoa ja turvallista, pesu ja harjaus riittävät.

Huopakatot