Katon asennus

Katon asennus on Hämeen Kattomiehille tuttua työtä – olemme työskennelleet alalla jo 20 vuotta ja asentaneet tuhansia kattoja tyytyväisille asiakkaillemme. Pääasiassa asennamme pelti- ja tiilikattoja. Jonkin verran työstämme myös huopa- ja palahuopakattoja. Asennamme kattoja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin sekä yksityisille omakotitaloasujille että rivi- ja kerrostalojen asunto-osakeyhtiöille.

Katon asennustöihin kuuluvat muun muassa kate, aluskate, tuuletusrimat- ja ruoteet. Saneerauksissa työhön kuuluvat myös purkutyöt – uusimme katon juuri niin perusteellisesti kuin tarve vaatii. Varmistamme aina myös tuuletuksen riittävyyden.

Kokonaisvaltainen katon asennus -paketti

Hämeen Kattomiehet tarjoaa kokonaisvaltaista kattoasennuspalvelua, johon kuuluvat katon asennusten lisäksi myös:

  • kuntoarviot ja huoltotarkastukset
  • pelti- ja kirvesmiestyöt
  • kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Olemme kokeneita ja ammattitaitoisia kattoasentajia, pellittäjiä ja kirvesmiehiä. Meiltä ei mene sormi suuhun missään tilanteessa – saat meiltä täydellisen kattoasennuksen tai -remontin kaikkine viimeistelyineen. Katon asennuksen lisäksi toteutamme muun muassa piipunpellitykset, kattosillat, seinä- ja palotikkaat, sadevesijärjestelmät ja katon vaatimat kirvesmiestyöt.

Katon asennus ammattitaidolla

Kattoasennuksen normaali toimitusaika on 2-4 viikkoa. Hätätapaukset hoidamme hyvinkin nopealla aikataululla. Itse katon asennus sujuu yleensä 3-5 päivässä.

Teemme myös kattoremontit ja kartoituskäynnit

Remonttikohteisiin teemme aina kartoituskäynnin, jonka aikana arvioimme katon kunnon sekä remonttitarpeen. Keskustelemme asiakkaan kanssa heidän toiveistaan ja tarpeistaan, jonka perusteella ehdotamme asiakkaalle ratkaisuja. Laskemme asiakkaalle kokonaisvaltaisen tarjouksen, jossa on huomioitu kaikki remontin osaset mahdollisimman kattavasti ja perusteellisesti.

Peltikatot ja niiden asennus

Olemme peltikattojen erikoisosaaja. Peltikatoissa on runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että profiilien suhteen. Se on kestävä, kevyt ja helppohoitoinen vedeneriste, joka soveltuu useimmille kattomalleille.

Peltikatot ovat helposti asennettavia ja puhdistettavia, myös läpivientien ja kattotarvikkeiden asennus on sujuvaa. Peltikatto on monipuolinen, suosittu ja edullinen vaihtoehto, joka sopii monelle katolle.

Tiilikatot ja niiden asennus

Tiilikatto on pitkäikäinen ja kestävä sijoitus, joka nostaa talosi arvoa. Katteena tiilikatto on lähes äänetön, joten asumismukavuus on huippuluokkaa. Luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen tiili sopii erinomaisesti suomalaiseen maisemaan. Tiilikatto on helppo ja nopea huoltaa, ja vaurioitunut tiili on myös helppo vaihtaa uuteen. Tiilikatto on hyvin hengittävä varsinkin tuulettavaan aluskatteeseen yhdistettynä.

Perinnekattotiili
Valmistamme Ikaalisissa perinnekattotiiltä, joka on sataprosenttisesti kotimainen kattotiili. Ulkonäöllisesti perinnekattotiili vastaa vanhoja kattotiiliä, sen harjarakenne ja -ulkonäkö ovat täysin samat. Perinnekattotiili - ainutlaatuinen saneeraukseen tarkoitettu kattotiili, joka on tyylikäs ja laadukas katemateriaali perinteitä arvostavalle rakentajalle/asujalle.

Huopakatot ja niiden asennus
Huopakatto on huomaamaton, luonnollisen näköinen ja lähes äänetön kattomateriaali. Se on turvallinen – huopakatolta eivät lumet putoa. Huopakaton huolto on helppoa ja turvallista, pesu ja harjaus riittävät.

 Tiedustelut ja yhteydenotot
Ota yhteyttä, kun haluat ammattitaitoista kattoasentajaa, jonka työn laatu vakuuttaa ja jolla työturvallisuusasiat ovat kunnossa.

040 535 4569
-

Hämeen Kattomiehet Oy

Palinperäntie 1026, 39530 IKAALINEN