Peltikatot

Peltikatot asennettuna uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitomme ja kokemuksemme on vankka, meiltä löytyy yli 20 vuoden kokemus erilaisten kattojen asennuksista. Emme ole pelkkiä katon asentajia, olemme myös pelti- ja kirvesmiehiä. Tarjoamme täydellisen peltikattokokonaisuuden lisätöineen ja viimeistelyineen. Hämeen kattomiehet – peltikatot laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla.

Asennamme

 • tiilijäljitelmäpeltikatot
 • profiilipeltikatot
 • lukkosaumapeltikatot
 • konesaumakatot

Käyttämämme peltivalmistajat

 • Ruukki


Peltikattotyypit ja -mallit eroavat toisistaan teknisiltä ominaisuuksiltaan sekä ulkonäöllisesti. Yhtä ainutta oikeaa katemateriaalia tietylle katolle ei ole olemassa, yleensä hyviä vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi. Suosittelemme asiakkaalle katolle mielestämme sopivinta materiaalia. Joskus myös rakenteet rajaavat joitain vaihtoehtoja pois.

Kattomateriaalin valintaan vaikuttavat talon sijainti, sen ympäristö (mm. onko puustoa, onko katto helppo pitää puhtaana tai puhdistaa) sekä asukkaiden mielipiteet ja mieltymykset. Sopivan peltikattotyypin löytäminen onkin yleensä kompromissi, jossa otetaan huomioon niin tuotteen ulkonäkö kuin tekniset ominaisuudet, esimerkiksi katon kaltevuus vaikuttaa kattomateriaalin ja -profiilin valintaan.

peltikatot ennen ja jälkeen remontin
uudet peltikatot valmiiksi asennettuna
peltikatot remonttikohteissa työn valmistuttua


Vakiovärit

 • tiilenpunainen
 • tummanpunainen
 • ruskea
 • musta
 • tummanharmaa

Peltikattoja saa vakiovärien lisäksi myös muissa värisävyissä, muun muassa vaaleanharmaan ja vaaleanvihreänä.

Asennustyöt

Peltikattojen asennustöihin kuuluvat muun muassa aluskatteen, tuuletusrimojen- ja ruoteiden sekä katteen asennus. Korjauskohteissa toteutamme vanhan katteen ja mahdollisesti myös aluskatteen, lämpöeristeiden sekä rakenteiden purut – uusimme katon niin perusteellisesti kuin on tarpeellista. Tarkistamme myös tuuletuksen riittävyyden ja kosteuden oikeanlaisen poiston.

Miksi peltikatto?

 • Peltikatot ovat kevyitä, kestäviä ja helppohoitoisia katemateriaaleja.
 • Peltikatto mukautuu moneksi, niistä löytyy runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että profiilien suhteen.
 • Peltikatto soveltuu lähes kaikkiin kattomalleihin.

Peltikatot ovat kevyitä, kestäviä ja helposti asennettavia, joka on helppo pitää puhtaana ja puhdistaa. Myös läpiviennit ja kattotarvikkeet on helppo asentaa. Peltikatto on monipuolinen, suosittu ja edullinen vaihtoehto, joka sopii monelle katolle.

Toimitusaika ja asennuksen kesto

Normaali toimitusaikamme on 2-4 viikkoa tilauksesta. Hätätapaukset hoidamme hyvinkin nopealla aikataululla. Itse katon asennus sujuu yleensä 3-5 päivässä.

Kattoasennuksen ja kattoremontin kestoon vaikuttavat olennaisesti katon koko ja työn vaativuus – on olemassa teknisesti yksinkertaisia ja toisaalta hyvinkin vaativia kattokohteita.

Hämeen Kattomiehet – laadukkaat peltikatot

Asennamme peltikatot niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset omakotitaloasujat että osakeyhtiöt. Työllämme on käytännössä ikuinen takuu, johon asiakkaan hyvin harvoin tarvitsee turvautua. Asiakkaamme ovat poikkeuksetta tyytyväisiä työn laatuun ja erinomaiseen lopputulokseen.

Peltikatot - tiedustelut ja yhteydenotot

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa ja kokenutta peltikattojen ammattilaista, joka arvostaa laatua ja työturvallisuutta.

040 535 4569
-


Tutustu myös: Kotimaiset kattotiilet

Hämeen Kattomiehet Oy

Palinperäntie 1026, 39530 IKAALINEN